ED_1.fotózás20201109-IMG_6089.jpg

Téli pillanatok

A tél nem csak a Karácsonyról szól, nem csak a karácsonyi rohanásról és ajándék halászatról. A télnek van egy sajátos, meghitt hangulata, amit a szeretteinkkel töltve tehetünk igazán emlékezetessé. Dekorációinkkal ezeket a pillanatokat szeretnék még otthonosabbá tenni.
A természetesség, a természet közeliség és a fenntarthatóság mindig kiemelten fontos szempont a termékeink megalkotásánál. Rohanó világunk most átalakul és alkalmazkodnunk kell a megváltozott mindennapokhoz. A változások közepette nem szabad elfelejtenünk, hogy felelősséggel és odafigyeléssel tartozunk a természetért, ami körülvesz minket. Igyekszünk ebben a tudatosabb karácsonyi és téli időszakban termékeinkkel a segítségetekre lenni.

Néhány fontos információ a

rendelés leadással kapcsolatban: 

- Karácsonyi megrendeléseket december 13.áig tudunk felvenni, utána már csak az azonnal vihető, a Karácsony vásár menüben található termékek közül tudtok választani!

a termékek csak személyes átvétellel(Dunakeszi) és személyes kiszállítással (Budapest, Dunakeszi,Fót,Göd területére) kérhetőek, postázásra már sajnos nincs lehetőség!
Karácsony előtti utolsó rendelés leadási nap: december 20..

 
- Az utolsó csomagokat december 16-17.én adjuk fel postán, utána leghamarabb január 6.án adunk fel csomagokat.

- Személyes átvétel december 22.éig lehetséges, utolsó személyes kiszállítási napok: december 21. és 22.

 

Személyes átvétel és kiszállítás esetén kérjük ti is tartsátok be a maszkviselésre és

távolságtartásra vonatkozó szabályokat!

Köszönjük szépen!

Most nincs megjeleníthető termék itt.