SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

ÁTVÉTELI MÓDOK

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

 

Személyes átvételre műhelyünkben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban!
 

Címünk: 1045 Budapest, Széchenyi tér 10. (Berni utca felőli bejárat)

Az átvétel időpontjának egyeztetéséről a szolgáltató a megadott elérhetőségek valamelyikén veszi fel a kapcsolatot a vásárlóval.

az így leadott rendelések kifizetése történhet a weboldalon keresztül PayPal-al, vagy személyesen készpénzzel és bankkártyával.

 

Kiszállítás esetén, a weboldalon Szolgáltató jelenleg az alábbi módokat biztosítja:

Kiszállítás futárszolgálattal, az ország egész területére:
 

A szállítást végző cég:

gls General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi GLS Európa u.2.

Cégjegyzékszám: 13-09-111755

Adószám: 12369410-2-44

Email cím: info@gls-hungary.com

Telefonszám: +36 29 886 660


Mivel élő és tartósított növényeket tartalmaznak a dekorációink, a megrendelő a lehető leghamarabb igyekezzen átvenni a csomagját, a növények épsége érdekében. A megkésett átvétel miatt felmerülő és a növény élettartamát csökkentő problémákért felelősséget nem tudunk vállalni!

a termék elkészülte után (5-7 munkanap, egyedi megrendelés esetén 3-4 hét) a Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel a szállítás időpontjával és csomag követhetőségi adataival kapcsolatban. A futárszolgálat 1-2 munkanap alatt házhoz szállítja a megrendelt terméket/eket.

Fontos, hogy a vásárló olyan címet adjon meg, ahol rendszeresen elérhető!

1. Utánvétes kiszállítás (Magyarországon belül):

 A terméket Szolgáltató futárszolgálat igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott magyarországi címre. A fizetés az áru átvételekor, a futárszolgálat által támogatott fizetési módokon történik(készpénz, vagy bankkártya). Utánvételes fizetés összeghatára 49.990ft. Ennél nagyobb összegű rendelésnél előleg megfizetését kérjük, melyre utalás formájában van lehetőség. Az előleg mértéke, a rendelés végösszegének 50%-a. A fennmaradó összeg átvételkor a Futárszolgálatnak fizethető.

díjak:

1-5kg:

1690.-

5kg-tól:

1890.-

10kg-tól:

2390.-

2. Futárszolgálattal történő Kiszállítás bankkártyás fizetéssel(Magyarországon belül):

Bankkártyás fizetésre a PAYPAL rendszerének segítségével van lehetősége. Mi is az a PAYPAL? Ismerje meg jobban.
A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott magyarországi címre. A fizetés a megrendelést követően, bankkártyás fizetés formájában, előre történik. 

 

Díjak:
1-5kg:

1290.-

5kg-tól:

1490.-

11kg-tól:

1990.-

3. Futárszolgálattal történő Kiszállítás Utalásos fizetéssel(Magyarországon belül):


A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott,magyarországi címre. A fizetés a megrendelést követően, utalásos fizetés formájában, előre történik. Az utaláshoz szükséges adatok az automatikus válaszüzenetben megtalálhatóak, de a Szolgáltató a megrendelés leadását követően e-számlát küld a megrendelőnek, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat is. Ezután 48 óra áll rendelkezésére a vételár átutalására.

Díjak:
1-5kg:

1290.-

5kg-tól:

1490.-

11kg-tól:

1990.-

 

Bankkártyás fizetés esetén (PAYPAL), vagy Utalással történő fizetés esetén az összegnek tartalmaznia kell a termékek árát és a szállítási díjat. A teljes összegnek be kell érkeznie a szolgáltató számlájára. A szolgáltató csak ezt követően, kezdi elkészíteni megrendelt termék/termékeket (5-7 munkanap, egyedi megrendelés esetén 3-4 hét) és adja át a csomagot a futárszolgálatnak, akik 1-2 munkanap alatt házhoz szállítják a megrendelt terméket/eket.  Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel a szállítás időpontjával kapcsolatban.

4. Személyes kiszállítás(Magyarországon belül):

 A személyes kiszállítás lehetősége a futárszolgálattal történő szállítás lehetőségét meghaladó méret, vagy mennyiség esetén vehető igénybe. Ennek költségét a szolgáltató egyedi díjszabás alapján kalkulálja ki!

A terméket Szolgáltató személyesen kézbesíti az Ügyfél által megadott magyarországi címre. A fizetés az áru átvételekor, készpénzben és bankkártyával, vagy a weboldalon keresztül,a rendelés leadásakor PayPal-al és utalással lehetséges. a termék elkészülte után  a Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel és egyeztet a szállítás pontos időpontjáról. 

Európán belüli csomagszállítási díjszabás
 

Nemzetközi csomagszállítás esetén csak bankkártyás (PAYPAL) és utalásos fizetés lehetséges.
 

Zóna1:

10kg-ig: 6500.-
20kg-ig: 7500.-
Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország

 

Zóna2:

10kg-ig: 6800.-

20kg-ig: 8800.-
Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc

 

Zóna3:
10kg-ig: 9900.-

20kg-ig: 10900.-
Dánia, Franciaország, Vatikán, Olaszország, Írország, Monaco

 

Zóna4
10kg-ig: 13.000.-
20kg-ig 24.500.-

Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Norvégia, Görögország, Portugália, Finnország

 

Zóna5:
10kg-ig: 40.000.-
20kg-ig:60.000.-
Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Macedónia, Málta, Törökország, Ciprus, Koszovó, Feröer szigetek, Andorra, Gibraltár


Zóna 6:
10kg-ig: 15.500.-
20kg-ig:17.000.-
Nagy-Britannia

 

Fontos számunkra, hogy termékeink a lehető leghamarabb és a leghibátlanabb állapotban kerülhessenek a vásárlóinkhoz! Ezt a szempontot szem előtt tartva döntöttünk úgy, hogy bizonyos termékeink átvétele, csak személyesen lehetséges, illetve személyes kiszállítással rendelhető!

Ezek azok az 50x100cm-t meghaladó kereteink, melyek méretükből adódóan már nem adhatóak fel futárszolgálattal történő kiszállítással, illetve a beültetett termékek, melyek - futárszolgálattal történő szállítás esetén- az odafigyelés és megfelelő csomagolás ellenére sem tudják megőrizni azt az esztétikai értéküket, amelyet Ti is és Mi is elvárunk tőlük! 
 

Köszönjük a megértéseteket!

Dunakeszi,2021.10.14.