SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

ÁTVÉTELI MÓDOK

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

 

Személyes átvételre egyelőre csak az aktuálisan meghirdetett vásárokon van lehetőség,illetve Dunakeszin, előre egyeztetett időpontban!


Az átvételt minden esetben a weboldalon történő rendelés leadása előzi meg. Az aktuális vásáridőpontok megtalálhatóak a weboldalunk alján található átvételi lehetőség pontban, illetve A rendelés leadásnál, (a vásár időpontok ismeretében) elérhetővé válik a fizetési módoknál a Személyes átvétel- Vásár neve-Időpontja-Címe. Ennek költsége 0ft.

Dunakeszin történő személyes átvétel költsége: 0ft.

Az átvétel időpontjának egyeztetéséről a szolgáltató a megadott elérhetőségek valamelyikén veszi fel a kapcsolatot a vásárlóval.

az így leadott rendelések kifizetése történhet a weboldalon keresztül PayPal-al, vagy személyesen készpénzzel és bankkártyával.

 

Kiszállítás esetén, a weboldalon Szolgáltató jelenleg az alábbi módokat biztosítja:

Kiszállítás futárszolgálattal, az ország egész területére:

A szállítást végző cég:

DPD Hungária kft.

1134 Budapest, Váci út 33.2.em

Cégjegyzékszám:01-09-888141

Adószám:13034283-2-41

Email cím:dpd@dpd.hu

Telefonszám:06-1-501-6200

A futárszolgálat, minden esetben e-mailt küld a vásárlónak a kiszállítás hozzávetőleges idejéről. A futárszolgálat díja bankkártyával történő fizetés esetén, illetve utalás esetén (2-3 munkanapos vállalt szállítási idővel) az alábbi súlyhatárok szerint változik:

1-5kg:

1500.-

5kg-tól:

1900.-

11kg-tól:

2400.-

1. Utánvétes kiszállítás: ÁTMENETILEG SZÜNETEL!
A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés az áru átvételekor, a futárszolgálat által támogatott fizetési módokon történik. a termék elkészülte után  a Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel a szállítás időpontjával kapcsolatban. 

2. Futárszolgálattal történő Kiszállítás bankkártyás fizetéssel:

Bankkártyás fizetésre a PAYPAL rendszerének segítségével van lehetősége. Mi is az a PAYPAL?
A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés a megrendelést követően, bankkártyás fizetés formájában, előre történik. A Szolgáltató a vásárlást és a termék ellenértékének beérkezését követően,  automatikus email értesítést küld arról, hogy a megrendelés megérkezett. bankkártyás fizetés esetén az összegnek tartalmaznia kell a termékek árát és a szállítási díjat, a teljes összegnek be kell érkeznie a szolgáltató számlájára. A szolgáltató azt követően, kezdi elkészíteni megrendelt termék/termékeket (3-7 munkanap) és adja át a csomagot a futárszolgálatnak, akik 2-4 munkanap alatt házhoz szállítják a megrendelt terméket/eket. A Szolgáltató kapcsolatba lép a vásárlóval a szállítás időpontjával kapcsolatban. 

Fontos, hogy a vásárló olyan címet adjon meg, ahol rendszeresen elérhető. 

3. Futárszolgálattal történő Kiszállítás Utalásos fizetéssel:


A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés a megrendelést követően, utalásos fizetés formájában, előre történik. A Szolgáltató a megrendelés leadását követően e-számlát küld a megrendelőnek, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Utalással történő fizetés esetén az összegnek tartalmaznia kell a termékek árát és a szállítási díjat, a teljes összegnek be kell érkeznie a szolgáltató számlájára. A szolgáltató azt követően, kezdi elkészíteni megrendelt termék/termékeket (5-7 munkanap) és adja át a csomagot a futárszolgálatnak, akik 2-4 munkanap alatt házhoz szállítják a megrendelt terméket/eket.  Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel a szállítás időpontjával kapcsolatban.

Fontos, hogy az ügyfél olyan címet adjon meg, ahol rendszeresen elérhető. 

Fontos, hogy mivel élő és tartósított növényeket tartalmaznak a dekorációink, a megrendelő a lehető leghamarabb igyekezzen átvenni a csomagját, a növények épsége érdekében. A megkésett átvétel miatt felmerülő és a növény élettartamát csökkentő problémákért felelősséget nem tudunk vállalni!

4. Személyes kiszállítás

Csak Budapest és Dunakeszi, Fót és Göd területére

 

Dija: 990ft.

Egyedi megrendelések kiszállítási díja: a megrendelés árajánlata tartalmazza.

A terméket Szolgáltató személyesen kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés az áru átvételekor, készpénzben, vagy a weboldalon keresztül,a rendelés leadásakor PayPal-al és utalással lehetséges. a termék elkészülte után  a Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel és egyeztet a szállítás pontos időpontjáról. Fontos, hogy az ügyfél olyan címet adjon meg, ahol rendszeresen elérhető.az így leadott rendelések kifizetése történhet a weboldalon keresztül PayPal-al, előre utalással, vagy személyesen készpénzzel és bankkártyával. 

Fontos számunkra, hogy termékeink a lehető leghamarabb és a leghibátlanabb állapotban kerülhessenek a vásárlóinkhoz! Ezt a szempontot szem előtt tartva döntöttünk úgy, hogy bizonyos termékeink átvétele, csak személyesen lehetséges, illetve személyes kiszállítással rendelhető!

Ezek azok az 50x100cm-t meghaladó kereteink, melyek méretükből adódóan már nem adhatóak fel futárszolgálattal történő kiszállítással, illetve a beültetett termékek, melyek - futárszolgálattal történő szállítás esetén- az odafigyelés és megfelelő csomagolás ellenére sem tudják megőrizni azt az esztétikai értéküket, amelyet Ti is és Mi is elvárunk tőlük! Ezen termékek esetén csak személyes átvételre és személyes kiszállításra van lehetőség.

Köszönjük a megértéseteket!

Dunakeszi,2021.02.09.

ÁTVÉTELI
LEHETŐSÉG

Dunakeszin:

Előre egyeztetett időpontban!

kézműves vásárok ahol megtaláltok minket:

(folyamatosan frissül)

 

 

KAPCSOLAT
SEGÍTSÉG
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

© 2019 by Eagle Decor. Created with Wix.com

0