SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Fontos számunkra, hogy termékeink a lehető leghamarabb és a leghibátlanabb állapotban kerülhessenek a vásárlóinkhoz! Ezt a szempontot szem előtt tartva döntöttünk úgy, hogy bizonyos termékeink átvétele, csak személyesen lehetséges, illetve személyes kiszállítással rendelhető!

Ezek azok, a beültetett termékek, melyek - futárszolgálattal történő szállítás esetén- az odafigyelés és megfelelő csomagolás ellenére sem tudják megőrizni azt az esztétikai értéküket, amelyet Ti is és Mi is elvárunk tőlük! 

Köszönjük a megértéseteket!

ÁTVÉTELI MÓDOK

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

 

Személyes átvételre egyelőre csak az aktuálisan meghirdetett vásárokon van lehetőség,illetve Dunakeszin, előre egyeztetett időpontban!


Az átvételt minden esetben a weboldalon történő rendelés leadása előzi meg. Az aktuális vásáridőpontok megtalálhatóak a weboldalunk alján található átvételi lehetőség pontban, illetve A rendelés leadásnál, (a vásár időpontok ismeretében) elérhetővé válik a fizetési módoknál a Személyes átvétel- Vásár neve-Időpontja-Címe. Ennek költsége 0ft.

Dunakeszin történő személyes átvétel költsége: 0ft.

Az átvétel időpontjának egyeztetéséről a szolgáltató a megadott elérhetőségek valamelyikén veszi fel a kapcsolatot a vásárlóval.

az így leadott rendelések kifizetése történhet a weboldalon keresztül PayPal-al, előre utalással, vagy személyesen készpénzzel és bankkártyával.

 

Kiszállítás esetén, a weboldalon Szolgáltató jelenleg az alábbi módokat biztosítja:

Kiszállítás futárszolgálattal, az ország egész területére:

A szállítást végző cég:

DPD Hungária kft.

1134 Budapest, Váci út 33.2.em

Cégjegyzékszám:01-09-888141

Adószám:13034283-2-41

Email cím:dpd@dpd.hu

Telefonszám:06-1-501-6200

A futárszolgálat, minden esetben e-mailt küld a vásárlónak a kiszállítás hozzávetőleges idejéről. A futárszolgálat díja bankkártyával történő fizetés esetén, illetve utalás esetén (2-3 munkanapos vállalt szállítási idővel) az alábbi súlyhatárok szerint változik:

1-5kg:

1500.-

5kg-tól:

1900.-

1. Utánvétes kiszállítás: ÁTMENETILEG SZÜNETEL!
A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés az áru átvételekor, a futárszolgálat által támogatott fizetési módokon történik. a termék elkészülte után  a Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel a szállítás
 időpontjával kapcsolatban

2. Futárszolgálattal történő Kiszállítás bankkártyás fizetéssel:

Bankkártyás fizetésre a PAYPAL rendszerének segítségével van lehetősége. Mi is az a PAYPAL?
A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés a megrendelést követően, bankkártyás fizetés formájában, előre történik. A Szolgáltató a vásárlást és a termék ellenértékének beérkezését követően,  automatikus email értesítést küld arról, hogy a megrendelés megérkezett. bankkártyás fizetés esetén az összegnek tartalmaznia kell a termékek árát és a szállítási díjat, a teljes összegnek be kell érkeznie a szolgáltató számlájára. A szolgáltató azt követően, kezdi elkészíteni megrendelt termék/termékeket (3-7 munkanap) és adja át a csomagot a futárszolgálatnak, akik 2-4 munkanap alatt házhoz szállítják a megrendelt terméket/eket. A Szolgáltató kapcsolatba lép a vásárlóval a szállítás
 időpontjával kapcsolatban

Fontos, hogy a vásárló olyan címet adjon meg, ahol rendszeresen elérhető. 

3. Futárszolgálattal történő Kiszállítás Utalásos fizetéssel:


A terméket Szolgáltató futárszolgálattal igénybe vételével kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés a megrendelést követően, utalásos fizetés formájában, előre történik. A Szolgáltató a megrendelés leadását követően e-számlát küld a megrendelőnek, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Utalással történő fizetés esetén az összegnek tartalmaznia kell a termékek árát és a szállítási díjat, a teljes összegnek be kell érkeznie a szolgáltató számlájára. A szolgáltató azt követően, kezdi elkészíteni megrendelt termék/termékeket (3-7 munkanap) és adja át a csomagot a futárszolgálatnak, akik 2-4 munkanap alatt házhoz szállítják a megrendelt terméket/eket.  Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel a szállítás időpontjával kapcsolatban.

Fontos, hogy az ügyfél olyan címet adjon meg, ahol rendszeresen elérhető. 

4. Személyes kiszállítás

Csak Budapest és Dunakeszi, Fót és Göd területére

 

Dija: 990ft.

Egyedi megrendelések kiszállítási díja: a megrendelés árajánlata tartalmazza.

A terméket Szolgáltató személyesen kézbesíti az Ügyfél által megadott, jelen ÁSZF 1.1, ill. 3.1 pontjaiban megadott területi hatálya alá eső címre. A fizetés az áru átvételekor, készpénzben, vagy a weboldalon keresztül,a rendelés leadásakor PayPal-al és utalással lehetséges. a termék elkészülte után  a Szolgáltató kapcsolatba lép az ügyféllel és egyeztet a szállítás pontos időpontjáról. Fontos, hogy az ügyfél olyan címet adjon meg, ahol rendszeresen elérhető.az így leadott rendelések kifizetése történhet a weboldalon keresztül PayPal-al, előre utalással, vagy személyesen készpénzzel és bankkártyával. 

Fontos, hogy mivel élő növényekről van szó, az Ügyfél a lehető leghamarabb igyekezzen átvenni a csomagját, a növények épsége érdekében. A megkésett átvétel miatt felmerülő és a növény élettartamát csökkentő problémákért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Néhány fontos információ a karácsonyi megrendelésekkel kapcsolatban

- Karácsonyi megrendeléseket december 13.áig tudunk felvenni!

  

 -A dekorációk átlagos elkészülési ideje 5-7 munkanap.

Csomagokat minden héten, szerdáig bezárólag adunk fel.

Csütörtöki feladásnál már nem garantálható sajnos, hogy a csomag még

azon a héten odaér. Ez a élő növényeket tartalmazó dekorációk miatt fontos!

Kérjük ezekkel számoljatok mielőtt leadjátok a rendelést!
- Az utolsó csomagokat december 16.án adjuk fel.

Ezeknél még garantálható, hogy megérkeznek hozzátok karácsonyra.

- Személyes átvétel és személyes kiszállítás december 22.éig lehetséges.

Dunakeszi,2020.04.23.

ÁTVÉTELI
LEHETŐSÉG

Dunakeszin:

Előre egyeztetett időpontban!

kézműves vásárok ahol megtaláltok minket:

(folyamatosan frissül)

 

 

KAPCSOLAT
SEGÍTSÉG
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

© 2019 by Eagle Decor. Created with Wix.com

0